Artikel, testimonials

DE ZIEL VAN PARIJS: beluister en ontmoet Dirk Velghe, auteur

1 min ontdekkings-tijd

Radio 1, Interne Keuken, – zat 27 november, 11 uur

‘De Ziel van Parijs’ loopt als een trein. De tweede druk komt eraan en ligt vanaf 17 december in de boekhandel. Daarom is op zaterdag 27 november Dirk te gast bij Interne Keuken op Radio 1. Aan tafel met Koen Filet en Sven Speybrouck vertelt hij over bijzondere plekken, mensen en geschiedenissen in zijn boek ‘De Ziel van Parijs.’  Nadien ook als podcast te beluisteren.

Live ontmoetingen in december: Brugge, Antwerpen, Knokke en Gent

Parijs signeersessies

Dirk signeert jouw exemplaar of geschenkboek:

Knokke: zaterdag 4/12 van 11 tot 13.30 uur Standaard Boekhandel, Lippenslaan 86

Gent: zaterdag 18/12 van 14-16 uur Standaard Boekhandel Kouter 31 

Noteer dat de lezingen in Brugge en Antwerpen door de actuele corona maatregelen geannuleerd werden en in het voorjaar opnieuw geprogrammeerd zullen worden. Onze excuses.

Dirk Velghe, auteur, gaat in gesprek met Raf Vandenbussche, compagnon de route, over ‘De Ziel van Parijs.’ Hoogst intrigerende en vergeten geschiedenissen zoals ‘De zaak-Chanel-Wertheimer’, ‘De gele trui van Lenin’ en ‘De verkoop van de Eiffeltoren’ komen terug tot leven. Samen met tientallen Parijse personages en hun geheimen achter de gevels, in passages of stegen, op pleinen en langs de avenues en de boulevards van de lichtstad.

Parijsbabbels

Brugge:  maandag 13/12, 20u: op uitnodiging van Avansa, Masereelfonds en Boekhandel De Reyghere. Locatie: De Snuffel – Ezelstraat 42 – Brugge – inschrijven: brugge@masereelfonds.be

Antwerpen: donderdag 16/12, 20u: op uitnodiging van Boekhandel De Groene Waterman. Locatie: De Groene Waterman – Wolstraat 7 – Antwerpen- inschrijven : groenewaterman@groenewaterman.be